Szoros volt a mérkőzés

facebook megosztás

Továbbra is veretlen a kanizsai vízilabdacsapat. Ludányi Kadosa együttese szombat délután a Hódmezővásárhelyi VSC-t fogadta. A mérkőzés szoros küzdelmet hozott, végül 7-6-ra nyert a dél-zalai gárda.

Ez egy olyan meccs volt, amelyen nekünk semmi nem sikerült, és nem is csináltuk azt, amit megbeszéltünk, teljes káosz volt. Az elmúlt heti munkánkban ez nem volt benne – így összegzett a mérkőzést követően Ludányi Kadosa, a hazaiak vezetőedzője. A negyedek eredményei is jól mutatják a hazai gárda küszködését: az 1-2-es elsőt követően a másodikban nem esett gól, majd a harmadik és negyedik negyedben is 3-3 gólt lőtt a Kanizsa, 2-2-t pedig a vendégek.

– Dekoncentráltak voltunk, jól védekezett a Hódmező. Nem is a legerősebb csapatával jött elvileg, bár lehet, a fiatalok nagyobb hévvel szerepeltek. Jól játszottak, jól védekeztek. Nem tudtuk belőni a helyzeteinket, ebből lettek a kapufák, aztán a fölé vagy mellé lőtt helyzetek, a kapusuk is védett, s egyszerűen nem jutottunk a végén helyzethez – mondta Ludányi Kadosa, a Kanizsa Vízilabda Kft. vezetőedzője.

Tudtuk, hogy kellemetlen ellenfél lesz a Hódmezővásárhely – mondta a mérkőzés végén Leposa Gábor, a hazaiak kapusa.

– Nagyon felkészültek, az látszott. Teljes körzónával készültek ezen a kis- és szűk pályán. Amit nem tudtunk átlőni, rengeteg kapufát is lőttünk, de a kapusuk is nagyon jól védett. Ráadásul a végén, az utolsó negyedben kaptunk egy négyperces emberhátrányt, és innen fordítottuk meg a mérkőzést. Így tudtunk elmenni 7:5-re, és így lett 7:6 a vége – mesélte Leposa Gábor, a Kanizsa Vízilabda Kft. játékosa.

A kanizsai csapat a nehezen, de megnyert mérkőzés után húsvéti pihenőre megy, majd az ötnapos szünet után folytatják a felkészülést a következő bajnokira, és az osztályozóra.

M-B.Gy.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.