Átadták a „királyság” Alapítvány elismerését

facebook megosztás

Imreh András a kanizsai kórház adjunktusa vehette át a „királyság” Alapítvány díját csütörtökön este a Magyar Plakát Házban. Az eseményt a Salvia Gyógyszertár fennállásának 30. jubileumához kapcsolódva bonyolították le.

A patika jubileumi programsorozata a csütörtök délelőtti szűrőnappal kezdődött, majd a nap zárásaként egy állófogadással egybekötött díjátadóra invitálták a gyógyszertár egykori és jelenlegi dolgozóit, a munkájukban közreműködőket, valamint a „királyság” Alapítvány támogatóit. A kitüntetést Imreh András érdemelte ki, aki a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán végzi a munkáját.

– Palliatív ellátást biztosít az utolsó stádiumban lévő betegeknek és hozzátartozóiknak az otthonukban és ezt kiemelkedően, szívvel-lélekkel, szerintem erején felül csinálja. Ezzel a díjjal egy kis biztatást, támogatást is szerettünk volna neki nyújtani – mondta el Ignácz Andrea, a „királyság” Alapítvány kuratóriumi elnöke. 


A kitüntetett aneszteziológus, Imreh András 12 éve dolgozik a kórház intenzív osztályán, a palliatív ellátásban pedig három éve vesz részt. Mint mondta, az elismerés nem egyedül az ő érdeme, hanem egy csapatmunka eredménye.

– Csak abban lehet elképzelni. Nagyon sokféle kollégának az együttes munkájára van ahhoz szükség, hogy ezeknek a betegeknek az állapotán segíteni tudjunk. Én ezt a díjat is úgy értelmezem, mint ennek a csapatnak az elismerését, és nem mint a saját munkámnak a valamilyen jutalmazását – árulta el Imreh András, a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház aneszteziológusa.

Imreh András hozzátette, őt is meglepetésként érte, hogy munkájával kiérdemelte az alapítvány elismerését. A díj átadása után beszélgetéssel és állófogadással folytatódott az este.

T.CS.

(Képek: Kanizsa Médiaház)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.