Díjazták a kimagasló teljesítményeket

facebook megosztás

A tanulmányi versenyeken kimagasló eredményeket elérő diákok és tanáraik teljesítményét díjazták ma délután a Medgyaszay Házban. A városi tanévzáró ünnepségen a tanulók Balogh László polgármestertől és Bíró Patriktól, a Nagykanizsai Tankerületi Központ szakmai vezetőjétől vehették át az elismeréseket.

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a tanév végén elismerést kapnak az előző hónapokban kimagaslóan teljesítő diákok és felfeszítőik. Idén is több tucatnyian gyűltek össze a Medgyaszay Házban, hogy átvegyék a jutalmukat. A résztvevő pedagógusok hangsúlyozták, számukra az is komoly eredménynek számít, ha az országos versenyekre tudják nevezni a tanulóikat.

megyó

- A Sakkpalota programnak egy megyei bázisintézménye vagyunk, tehát ezt mindenképpen kiemelném, hiszen Kanizsán és környékén csak ez az egy intézmény van. Ezen kívül kiemelkedő eredményeket produkáltak a gyerekek matematikából és természetismereti, természettudományos tárgyakból szintén - mondta el Molnár István, a Kiskanizsai Általános Iskola igazgatója. 

A Thúry-Technikum diákjai gyors- és gépírásban, valamint szövegszerkesztésben képviselték a várost. Horváth Luca Szofi a negyedik helyen zárta a megmérettetést, amelyre hónapokig készült.

- Kalmár Izabella tanárnő készített fel minket. Minden órán gyakoroltunk, kaptunk egy papírt és 10 perc alatt lemérte a tanárnő, hogy mennyi szövegszerkesztési feladatot tudunk elérni – tudtuk meg Horváth Luca Szofitól, a NSZC Thúry György Technikum tanulójától. 

Az ünnepségen összesen 79 diák eredményeit ismerték el, közülük 16-an az iskola jelölése alapján kaptak díjat a közösségért végzett munkájukért.

K.T.

(Képek: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.