Közösen ünnepelt a város

facebook megosztás

Több százan ünnepelték a szilvesztert az Erzsébet téren. A kilátogató kanizsaiakat tűzijáték, utcabál és ünnepi kínálat várta 2023 utolsó és 2024 első óráiban.

Az előző két évhez hasonlóan ismét lehetősége nyílt a kanizsaiaknak közösen zárni az évet. Az esztendő utolsó eseménye este kilenckor vette kezdetét, sokan már ekkor gyülekeztek a főtéren, hogy tánccal és a saját maguk által vásárolt tűzijátékkal búcsúztassák az óesztendőt. A program szervezői elégedettek voltak a látogatói létszámmal és az elmúlt hetekkel.

- Szerintem nagyon nagy igény van rá. A forgalommal kapcsolatban szerintem többen voltak, mint tavaly. Volt, amikor sikerült megtöltenünk a teret. Én azt mondom, hogy ez így nagyon jó, hogy összejött. Hála Istennek – árulta el Radics Róbert fő szervező. 

szilveszter

A résztvevők körében a pezsgő mellett népszerű volt a pálinka, a forralt bor és a forralt csokoládé is, így a vendéglátósok szintén elégedetten értékelhettek.

- Nem tudok panaszkodni, szóval meg vagyok elégedve ezzel 4-4,5 héttel. Szerintem az emberek ki vannak éhezve arra, hogy lejöjjenek és együtt ünnepeljék a karácsonyi időszakot és a szilvesztert is együtt ünnepeljék - fogalmazott Kudecz Alexandra vendéglátós. 

A városi szilveszteri mulatság a hajnali órákban zárult az Erzsébet téren.

 

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.