Családi nap Nagybakónakon

facebook megosztás

Családi nappal készülődtek a karácsonyra a nagybakónakiak a helyi kultúrházban. Az esemény résztvevői a településüket Újudvarral összekötő kerékpárútról is számos új információt tudhattak meg.

A családi napot egy eseménymarketing programmal is összekapcsolták, amelyben a kerékpáros közlekedés szabályaira, valamint lehetőségeire is felhívták a helyiek figyelmét. A megnyitón Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, valamint Kovács Tamás polgármester is hangsúlyozta: az új kerékpárút komoly fejlődést jelenthet Nagybakónak életében.

- Egy konzorciumos pályázatban sikerült megvalósítanunk, amiben Újudvar, Nagybakónak és Nagyrécse szerepelt. A szakasz újudvari része teljesen le van aszfaltozva, legfölül kapott egy játszóteret. Az ide látogató biciklisek ezt majd ki tudják használni. Ott van egy nagy pihenőhelyünk - nyilatkozta Kovács Tamás, Nagybakónak polgármestere. 

A családi napon a szervezők igyekeztek minél színesebb programot összeállítani a helyieknek, gondolva minden generációra. Forgatásunk idején a Nagyrécsei Ritmuskórus adott elő karácsonyi dalokat a folyamatosan bővülő közönségnek.

- Én azt mondom, hogy most kezdenek még csak szállingózni. Megkezdődött már a műsor, de még délután 3 óra van, így várnak sokan még 5 óráig és utána lesznek sokan – tette hozzá Kovács Tamás, Nagybakónak polgármestere. 

A bakónakiak estébe nyúlóan szórakozhattak közösen a családi napjukon. 

 

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.