Egy évig pihentek a csomagtérben...

facebook megosztás

Ünnepélyes díjátadója keretében került sor a 2021-2022-es nagykanizsai városi kispályás labdarúgó bajnokság szezonzárójára, melynek keretében a különböző ligák dobogósai kapták kézhez kupáikat.

A városi kispályás foci mérkőzései első, második, valamint szenior 37, illetve a szenior 45 osztályában folytak és lényegében három ligában is címvédésre került sor.


Balogh László polgármester (balról), valamint Kápolnás Zoltán főszervező (jobbról) köszöntötte a városi kispályás bajnokság dobogón végzett focicsapatainak vezetőit

Fotó: PL

Így volt például a szenior 37-ben is a Tip-Top csapata esetében, ugyanakkor a gárda a tavalyi bajnoki címért is is idén vehette át a jól megérdemelt kupát. Tavaly júliusban igazoltan a csapatvezetés távol maradt, addig a főszervező Kápolnás Zoltán mondhatni csomagtartóban utaztatta a díszes serlegeket – mint azonban láthattuk, a kupa jogos tulajdonosához került, illetve az idei bajnoki címükért is járt az elismerés, hiszen ezúttal a 2. FC Almalét, és a Mu-Vill gárdáját előzték meg.

- Nagyon egyszerű a helyzet, az FC Kau szenior kétszer is elvert minket a 37-ben, az a hat pont nagyon hiányzott, hiszen annak birtokában bajnokok lehettünk volna – ismerte el Berkes Tibor, a Mu-Vill vezetője. - Arattunk ugyanakkor remek győzelmeket is, hiszen nyertünk a Tip-Top ellen is. Ez jelenleg a friss végeredmény, gratulálunk az előttünk végzőknek.

Szenior 45-ben a Puncs-Znet Telekom FC a tavalyihoz hasonlóan lett aranyérmes, a Tip-Top, illetve az FC Rekord előtt.

Lássuk mi történt az első- és másodosztályban. A II. ligában a lényegében első ligás kerettel rendelkező A-Team lett a végső győztes, megelőzve a Primopack, illetve a Kripton FC gárdáját. S akkor a legfelső osztályú mezőny: a Metaxa is megvédte elsőségét, második helyen az FC Kau-Prizma végzett, harmadikként pedig a Dunántúli Postás SE zárt. A Metaxa esetében egy érdekességet még tartogattunk a végére, hiszen a csapatban játszik az a Béli Milán, aki az idény során nem csupán a labdarúgó NB III-ban, de még a futsal NB II-ben is pályára léphetett.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.