Új műsort indít a Kanizsa TV

facebook megosztás

Helyi közéleti témákat feszeget a Kanizsa Televízió ma este induló, Kibeszélő című műsora. Az első adásban a nagykanizsai hulladéklerakót érintő problémákat járták körül a meghívottak.

Minden héten szerdán, a 19 órai Híradót követően, három vendéggel boncolgatja a környékbeli ügyeket Tar Mihály, a Médiaház vezetője. A témák kapcsán az adott terület igazgatója, egy politikus, valamint egy civil beszélgetőpartner is kifejti majd a véleményét. A mai részben Ring Balázs, a Nagykanizsa Netta-Pannonia Hulladéklerakót Üzemeltető Kft. ügyvezetője, Horváth Jácint, az ÉVE frakcióvezető-helyettese és Lengyák István, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület soros elnöke foglal helyet a tévéstúdió foteljeiben. A közgyűléseket követően, a Kibeszélő különkiadással is várja majd a nézőket.

Minden önkormányzati ülést követő, nagy valószínűséggel pénteken, ha csütörtökönként lesznek a közgyűlések, jelenik meg a közgyűlésről szóló beszélgetés. Ott én két vendéget szeretnék mindig meghívni, nagyon bízom benne, hogy a két vendég akár az ellentétes politikai oldalakról kerülhet ki és még folytathatják a vitát ebben a beszélgetésben is – mondta Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház ügyvezetője.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.