Ma délután öttől döntenek az őszről a Bányászon

facebook megosztás

A hatvan feletti labdarúgók immár hagyományos megyei bajnokágának őszi zárását tarják ma 17 órától a Bányász-pályán.

Mint az ismert, a kissé csonkára sikeredett szenior focisták 2020-2021-es bajnokságát roppant gyorsan abszolválva meg is nyerte a Nagykanizsa együttese. Túlzottan sok pihenésre aztán nem is volt idő, hiszen máris rajtolt a 2021-2022-es kiírás, melynek jelen állás szerint lehet már országos szinten ismét folytatása. Egy biztos, a nagykanizsai csapat tartja jó formáját, hiszen a friss kiírásban is vitézkedik.

A pontvadászat első fordulóját Lentiben rendezték, s ott az alábbi eredmények születtek: Zalaegerszeg - Nagykanizsa 0-2, Marcali - Zalaegerszeg 1-5, Nagykanizsa - Marcali 4-1, Lenti - Marcali 5-0, Nagykanizsa - Lenti 2-1, Lenti-Zalaegerszeg 0-1. A nyitó kör utáni állás így festett: 1. Nagykanizsa 9 pont, 2. Zalaegerszeg 6, 3. Lenti-Lendva 3, 4. Marcali 0.

A következő fordulót Marcali rendezte, a meccseket pedig a kéthelyi labdarúgó-pályán játszották a következő kimenetelekkel: Lenti - Zalaegerszeg 0-2, Lenti - Nagykanizsa 1-3, Nagykanizsa - Zalaegerszeg 1-0, Marcali - Nagykanizsa 0-4, Marcali - Zalaegerszeg 0-2, Marcali - Lenti 0-2. A bajnokságot így a Nagykanizsa vezeti veretlenül és 18 egységet szerezve, második a Zalaegerszeg 12-vel, harmadik a Lenti 6-tal, míg a Marcali még nem szerzett pontot. Az ősz záró felvonására tehát ma kerül sor 17 órától az Olajbányász-sporttelepen.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.