Ezúttal nem az edzői stáb vezet

facebook megosztás

Vasárnap este fél tizenegy tájban már a dél-zalai városba is érkezett Nógrád megyéből az NB III-as FC Nagykanizsa legénysége az aznap délutáni kupameccsét követően, s onnantól gyakorlatilag már a Pápai Perutz FC elleni bajnoki a legfontosabb lépcsőfok a csapat életében.

A karancslapujtői Magyar Kupa-meccsre (na meg onnan vissza is...) igyekvő kanizsai menet kis buszait a nagykanizsai futballcsapat szakmai stábja vezette, számukra annyi könnyebbség lesz a szerda 17 órai kezdésű bajnoki találkozóval kapcsolatban, hogy immár nem nekik kell a volánnál ülniük...


Koller Zoltán, az FC Nagykanizsa vezetőedzője alighanem már vasárnap este a volánnál a Pápa elleni bajnokin gondolkodhatott

Fotó: PL

- A vasárnapi kupa-találkozón megoldottuk a feladatunkat úgy, ahogy azt elgondoltuk, majd még útközben értesültünk arról, hogy a következő MK-fordulóban a Tatabányai SC-t fogadhatjuk – tekintett vissza néhány szó erejéig a hétvégi történésekre Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Hétfőtől aztán már teljes figyelmünkkel a Pápával szembeni idegenbeli találkozónk felé fordultunk, már csak azért is, mert tudjuk, egy motivált, szervezett, agresszív játékstílust alkalmazó ellenféllel találkozunk. Minden tudásunkra szükség lesz ahhoz, hogy számunkra igazán megfelelő eredményt érjünk el, igaz, az majd csak a meccs előtt dől el véglegesen, hogy a csapatot milyen összeállításban is tudjuk pályára küldeni.

Mint azt megtudtuk, Török Milán még a sérülésével küszködik, Kószás Krisztián Lapujtőn sérült meg, Béli Milán munkahelyi elfoglaltság miatt nem tarthat az együttessel jelen állás szerint, ugyanakkor a nevelési célzattal némi pihenőt kapott Major Máté már ismét a gárdával dolgozik.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.