Véget ért a Kultúr Korzó

facebook megosztás

 

Szulák Andrea előadásával ért véget ért a Kultúr Korzó pénteken. A szervezők szerint érdemes volt 2021-ben is megrendezni az eseményt, hiszen egész héten nagy volt az érdeklődés a különböző programok iránt.

Rengeteg embert mozdított meg az idei ötnapos rendezvénysorozat, ahol több generáció is találkozhatott egymással a héten. A Honvéd Kaszinó és az Ereaklin Táncklub Egyesület közös szervezésében indult korzó a szervezők szerint egyre több embert vonz a környékről.

– Szerintem évről évre ez növekvő tendenciát mutat. Minden évben egy kicsit népszerűbb, hiszen egyre többen megtudják és megismerik a rendezvényt. Minden rendezvény, minden előadó szerintem szép közönséget mondhat a magáénak – mondta Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója. 

A Kultúr Korzó idén is, a számos kulturális program mellett, a jó hangulat és a féktelen beszélgetések délutánja és estéje volt. A látogatóknak most is bőven akadt lehetőségük, hogy kikapcsolódjanak egy fárasztó nap után.

– Én úgy gondolom, hogy a Kultúr Korzó azt a szerepet, amiért létrejött és amit az idei évben szántunk neki, betöltötte. Hogy az emberek beszélgessenek a hétköznap során, találkozzanak, ne csak egy munka utáni hazarohanás legyen az élet, hanem legyen egy olyan dolog az életükben amikor egy hétköznapi este is lejönnek az utcára, a városba és beszélgetnek egymással. Az elmúlt napokat végig nézve úgy gondolom, hogy ez létrejött – árulta el Lekszikov Csaba, az Eraklin Táncklub Egyesület elnöke. 

A vírushelyzet miatt még hatályban lévő szabályokat betartották a rendezvényen. A szervezők szerint nem érkezett panasz és semmi atrocitás nem történt. Abban bíznak, hogy jövőre is megtarthatják majd az eseményt. 

H.R.

(Borítókép és fotó: Kanizsa TV) 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.