Hát akkor elkezdik a maratonit...

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese vasárnap – a mezőny többi tagjához hasonlóan – elkezdi a hazai futball harmadik vonalának küzdelmeit, s mely ellenlábassal szemben is tehetné ezt, mint éppen a Zalaegerszegi TE FC II gárdája. A mérkőzés 17.30 órától kezdődőik az Olajbányász-stadionban, a találkozó – a belépő vagy bérlet mellett - védettségi igazolvány felmutatása mellett tekinthető meg.

Ahogy az a hétközi szurkolói ankéton is elhangzott, a kanizsai labdarúgó együttesnél az újonnan érkezettek is tudni fogják, hogy vidékünkön egy Zalaegerszeggel szembeni mérkőzésnek mindig hatványozott jelentősége van.


Az FC Nagykanizsa labdarúgó együttesénél minden készen áll arra, hogy kezdődjön az NB III 2021-22-es idénye

Fotó: Polgár László

Nagy valószínűséggel az újak közül pedig jó néhányan lehetőséget is kaphatnak, hiszen a hosszú ideje sérült Kanizsa-játékosokon kívül még az elmúlt idény záró fordulójában három támadót is kiállítottak Tatabányán, vagyis Ekker Milán, Péntek Adrián, valamint Török Milán játékára nem számíthat Koller Zoltán vezetőedző. A mai bajnoki mérkőzés után, a következő hétvégén nem a pontvadászat folytatódik, hanem Magyar Kupa-hétvége lesz, így az FCN-nél az is jó alkalom lesz arra, hogy a Somogysárd SE elleni idegenbeli összecsapáson tovább csiszolja a csapat játékát a nagykanizsai szakmai stáb. Egyelőre persze azonban a jelen a fontos és a Kanizsa eltökélt abban, hogy győzelemmel indítsa az NB III 2021-2022-es szezon 38 mérkőzésből álló maratoniját...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.