Szinte már itt is a szerda

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese vasárnapi győzelmével a tabellán is lépett egyet előre, hiszen a Mosonmagyaróvár elleni 4-1-es hazai siker egyben azt is jelentette, hogy Koller Zoltán legénysége immár negyedik a Nyugati csoportban. Ennek jó értelemben vett feldolgozására azonban alig maradhatott idő, hiszen szerdán délután már Székesfehérváron mérkőzhetnek a Mol Fehérvár FC II ellen, a találkozó 16.30 órától kezdődik.

A kanizsaiak vezetőedzőjének van már rutinja a Győr-Moson-Sopron megyeiek háromgólos felülmúlásában, hiszen 2011 novemberében a Nagykanizsai TE 1866 ugyanígy 4-1-re győzte le a Bakony csoportban az MTE-t - a nagykanizsaiak kispadján Koller Zoltánnal. A szakvezető óva int azonban attól, hogy a mostani siker után bárki is úgy tekintsen a bajnokság hátralévő szakaszára, hogy most már megy minden, mint a karikacsapás.


A piros-fehér csíkos mezes kanizsai labdarúgók Fehérváron akár roboghatnak is tovább veretlenségi szériájuk során

Fotó: PL

- Ősszel volt egy rosszabb szériánk, akkor nem pánikoltunk, most a kedvező sorozatot pedig nem gondoljuk túl, röviden így foglalnám össze helyzetünket – mondta el Koller Zoltán, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. - Kétségtelen, a játékosok számára bizonyára pozitív töltettel bír, hogy így pillanthatnak a tabellára, meg így szívesen is nézegetik, ugyanakkor látni kell azt is, hogy a kilencedik helyezett is csupán hat pontra van tőlünk. Ráadásul lesz most szerda-hétvége program az NB III-ban, vagyis gyorsan változhat is a fennálló helyzet.

Szerdán éppen a Mol Fehérvár FC II vendége lesz a dél-zalai egység, s még az is kétséges, hogyan állhat ki az FCN a fehérvári meccsre.

- Ha jobban összeszámolom, vagyunk jelen pillanatban tizenketten a felnőtt keretből. Tóth Gergőt és Szegleti Gergelyt sérülés hátráltatja az óváriak elleni meccs óta, ráadásul többen dolgoznak is a keretünkből. Ez a hatás a hétköznapi meccsnap alkalmával azért hatványozottan is jelentkezik. Persze, ezt tudomásul kell vennünk, hogy hiszen éppen a klubvezetés állt elő a nyáron még azzal, hogy a labdarúgókat a munkavégzés irányába is navigálja. Erre jött ugye a húsz csapatos bajnokság kiírása, de ez a feladat, ezt kell megoldanunk. Messzebbre nem tekintünk, még ha az elkövetkezendő fordulókban olyan ellenfelekkel is találkozunk, akik azért mögöttünk vannak a tabellán.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.