Eljött a győzelem ideje?

facebook megosztás

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában újabb forduló, immár a huszonhatodik következik és az ötödik helyen álló FC Nagykanizsa a Komárom VSE-t fogadja szombaton 15 órától.

A mérkőzés azért is ígérkezik – szurkolói szemmel főleg – pikánsnak, mivel az FC Nagykanizsa 2018-tól íródó NB III-es tagsága óta a két csapat öt meccset vívott és egy döntetlen mellett négyszer is a mindig masszív ellenfélnek számító komáromiak nyertek. A tabellán ugyanakkor most kimondottan nagy különbség van a két gárda között – a dél-zalaiak javára.

- Ezzel a szakvezetés nem kimondottan foglalkozik, nekünk a játékosokkal az a feladatunk, hogy felkészüljünk becsülettel és a hatékonyan a találkozóra – fogalmazott a a kanizsaiak vezetőedzője, Koller Zoltán. - Úgy érzem, együttesünk jól együtt van, eredményeinkből is meríthetünk önbizalmat, s úgy is készülünk, tervezzük, hogy a pontok gyűjtését folytathatjuk szombaton. Kovács György esetében sajnos a tavasz kiesett, Béli Milán vádli sérüléséből lassan visszatérőben. Papp Szilárd egy mérkőzést az érdi piros lapja miatt kihagyni kényszerül, illetve Kretz Bálintnak volt némi problémája a héten a térdével. Ezeket is figyelembe véve tudjuk összeállítani meccskeretünket a szombati találkozóra.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.