A Komáromot fogadja szombat délután az FC Nagykanizsa

facebook megosztás

A Komáromot fogadja szombat délután az FC Nagykanizsa. Koller Zoltán csapata a legutóbbi fordulóban rangadót játszott az Érddel, az a párharc végül 1-1-es döntetlennel zárult. A Komárom ugyanakkor nem hangolt túl jól a holnapi összecsapásra, hiszen az előző mérkőzésén 6-0-ra kapott ki a Mosonmagyaróvártól.

A legutóbbi hazai meccsen mindkét kanizsai belső védő betalált a BKV kapujába. A Komárom ellen azonban csak Major Máténak lehet esélye a gólszerzésre, hiszen Papp Szilárdot Érden kiállították.

– Sikerült nekem személy szerint betalálnom a III. Kerület és a BKV ellen. S hála a jó Istennek, a Sziszinek is. Azt tudnám mondani, hogy ezért megyünk fel a pontrúgásoknál, hogy gólt szerezzünk, s most ez sikerült – mesélte Major Máté, az FC Nagykanizsa játékosa.

A komáromi csapat nagy pofonba szaladt bele a legutóbbi fordulóban, és csak a 14. helyen áll a tabellán, így esélyesként várhatja az összecsapást az FC Nagykanizsa.

– El kell felejteni a helyezéseket, a helyezés az mindig az utolsó forduló után számít. Jelen pillanatban sok csapat feljebb van szerintem, mint amit a valós ereje mutat, s vannak olyan csapatok, mint például mi, akik nehéz időszakon vannak túl. Mi szeptembertől hét, nyolc meccset is lejátszottunk négy, öt hét alatt, úgy, hogy öt meghatározó emberünk ült a lelátón, s akkor nem tudtunk pontot szerezni. Utána pedig olyan sorozatot produkáltunk, a mai napig, három hónapon keresztül, ami példás, ami olyan, mint egy élcsapat – nyilatkozta Koller Zoltán, az FC Nagykanizsa vezetőedzője.

Eddig négy meccset játszott tavasszal a dél-zalai csapat. A mérleg egy vereség, két győzelem és egy döntetlen. A két egyesület komáromi találkozóját egyébként 1-0-ra a Bozsik Péter által irányított gárda nyerte, így van miért visszavágnia Kovács Györgyéknek.

M-B.Gy.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.