Nehéz idők jönnek, politikusok, híres emberek buknak a kanizsai jósnő szerint

facebook megosztás

Természeti katasztrófákat, anyagi és párkapcsolati nehézségeket mutattak a cigány kártya lapjai 2021-re. Munkatársunk Dara Istvánné jósnőt kereste fel péntek délután. Előrejelzései szerint idén rengeteg negatív változásra számíthatunk.

Nehéz idők jönnek – ezt mondta Dara Istvánné jósnő, amikor leosztotta a 2021-es esztendő lapjait. Szerinte az anyagiak, a pénz idén is meghatározó fontosságú lesz az emberek életében.

– Nagyon kevés lesz az emberek pénze, munkahelyek fognak megszűnni. Igaz, hogy lesznek újak is, de hogyha így folytatódik, akkor nagyon sok szegény ember lesz, a koronavírus mindenkinek az anyagi helyzetét érinteni fogja. A politikában nagyon sok változás várható, politikusok, híres emberek lebuknak. Az egészségügy teljesen át fog alakulni, sok ember már nem fog hinni az egészségügyben – árulta el Dara Istvánné jósnő.

A kártya szerint ez az év a harcról és a megélhetésért való küzdelemről szól majd, így érzelmi téren és a párkapcsolatainkban sem számíthatunk sok jóra. A jósnő azt tanácsolja, ha tehetjük, akkor házasságot se kössünk 2021-ben.

– Nagyon rossz lesz ez az év azoknak, akik csak az anyagiak miatt vannak a párjukkal. Sok párkapcsolat megy majd tönkre emiatt, de más miatt is, főleg a pénztelenség hozza ezt magával. Továbbra is lesznek hazánkban is földrengések, nagyon sok más katasztrófa is várható: tűz, árvíz, viharok – tette hozzá Dara Istvánné.

A jövendőmondó azt is hozzátette: a jóslatok nincsenek kőbe vésve. Elsősorban rajtunk múlik, hogy jobbá tegyük az életünket.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.