Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Lassítsa le egy kicsit a cikázó gondolatait, és akkor talán helyre billen a lelkivilága. Némi külső segítséggel túlteheti magát az évszakváltás nehézségein.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Nemcsak az influenzát, hanem a jó energiákat is be lehet vonzani. Jó, ha tudja, hogy ezért nem kell felmásznia egy szikla tetejére, vagy elutazni a tengerre, városunkban is talál ilyen helyeket.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Az év utolsó heteiben még számtalan meglepetésben lehet része. Vidám, örömteli napokra számíthat. Élvezze ki egészen szilveszterig minden pillanatát.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Konfliktusok nem nehezítik meg mostanában a hétköznapjait. Kapja össze magát, végezze el a feladatait, és irány a kikapcsolódás, a szórakozás a barátaival.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Új ismerőseinek köszönhetően új látásmóddal szemlélheti a környezetében zajló eseményeket. Ha megengedi, jelentős külső és belső változást hoznak az életébe.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Mint azt már többször tapasztalta, a félreértések is okozhatnak galibát. Hogyha vitaminhiánya van, nem árt, ha jobban odafigyel a háziorvosa tanácsaira.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Ez az év a bolygóállások szerint még számtalan változást, meglepetést hoz önnek. Az anyagi gyarapodás mellett érzelmi életére is rámosolyog a szerencse.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ha néha elbizonytalanodik, jó, ha tudja, mindig számíthat valakinek a segítségére. Ilyenkor csak vegye a kezébe a telefonját és tárcsázza fel a legelső ismerősét.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
A hétvégén nem kell otthon maradnia. Kikapcsolódásként betervezhet magának kellemes esti sétákat, mert hamarosan kigyúlnak az ünnepi, esti fények a városban.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Ne csodálkozzon el azon, ha a hétvégén erőteljesen fellobban önben a szenvedély tüze. Éljen vele, és tegye túl magát végre az egyhangú, unalmas napjain.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Előremutató, jelentős lehetőségekkel találhatja szembe magát még ebben a hónapban. Valaki megjutalmazza, a személyét azonban egyelőre még homály fedi.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Szemmel láthatóan sokkal több jókedvre, játékosságra lenne szüksége. Nézzen romantikus filmeket, és járjon minél többet vidám társaságba, hisz tudja, a jókedv ragadós.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.