Idén sem marad el a menhely falinaptára, a támogatásra most még nagyobb szükség van, mint korábban

facebook megosztás

Már kapható a Nagykanizsai Élettér Állatmenhely 2025-ös falinaptára. A vásárlásokból befolyt összegből most is az ott élő állatok életét igyekeznek szebbé tenni. 

Hagyománynak számít a menhelyen az évente megjelenő kalendárium, amelyben a telepen élő vagy valaha itt élt állatok képeit találhatjuk. Skanecz Tamás, telephelyvezető elmondta, minden évben nagy népszerűségnek örvend a naptár, aminek köszönhetően egy kis plusztámogatáshoz is juthat a menhely, erre pedig most nagyobb szükség van, mint valaha. Azokról az üzletekről, ahol megvásárolható a naptár, az intézmény weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

naptár

- Immáron közel 20-25 éve adunk ki egy falinaptárat, ennek megvásárlásával a menhelyen élő állatokat lehet támogatni. Ezt a városban több helyszínen is meg lehet vásárolni, illetve személyesen a menhelyünkön is. Azt érdemes róla tudni, hogy vagy volt menhelyes vagy a menhelyhez kötődő kutyák és macskák szerepelnek benne - árulta el Skanecz Tamás, az Élettér Állatmenhely telephelyvezetője. 

SZ.F.

(Kép: Kanizsa Médiaház)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.