Levendulából alkothattak a gyerekek HSMK kézműves foglalkozásán

facebook megosztás

Ablakdíszeket és illatzsákokat készíthettek a gyerekek a ma délelőtti kézműves foglalkozáson a Hevesi Sándor Művelődési Központban. A szervezők korosztálytól függetlenül várták az érdeklődőket, ahol ezúttal a levendula került a fókuszba.

Elsősorban az alsó tagozatos diákok számára szervezték a programot, de idősebbek, sőt, felnőttek is részt vettek rajta. Kazányi Anett, művelődésszervező elmondta, a mai eseményen különféle dekorációs elemeket készítettek a fiatalok, akik bármilyen témában alkothattak.

– A mai alkalommal Levendulavarázs címmel hirdettük meg a kézműves foglalkozásunkat. Ennek jegyében vártuk sok szeretettel a gyerekeket, de nem volt korosztálybeli megkötés. Jelen pillanatban kis illatzsákokat és ablakdíszeket készítünk levendulából – árulta el Kazányi Anett. 

hsmk

Az elmúlt években már hagyománnyá vált a kézműves foglalkozás a HSMK-ban. Ennek kapcsán Kazányi Anett kiemelte, minden alkalommal nagy az érdeklődés, és vannak, akik minden programon részt vesznek.

– Akiket a forróság a városba zár, ők előszeretettel szoktak élni ezekkel a kézműves foglalkozásokkal, mint lehetőség. Egy kis felüdülés a nyári hónapokban, illetve kikapcsolódási lehetőség – tette hozzá a művelődésszervező. 

A szervezők jövő héten is várják a kicsiket kreatív foglalkozással. Akkor a papírból készült tárgyak lesznek a főszerepben, majd később állatos témával is készülnek a gyerekeknek.

T.CS.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.