Távozik az FC Nagykanizsa vezetőedzője, Gombos Zsolt

facebook megosztás

A szakvezetés és Gombos Zsolt is úgy látta, új impulzusokra van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy elérje a céljait, valamint Zsolt is jelezte, új kihívásokra vágyik. Így az a közös döntés született, hogy nem hosszabbítják meg a tréner lejáró szerződését.

foci

Gombos Zsolt másodízben dolgozott klubunknál. Az első közös időszakban kétszer nyertünk megyei bajnokságot az első osztályban, majd 2018-ban a csapat a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében szerepelt, áprilisban Amatőr Kupa-döntőt vívott az MTK-stadionban, aztán sikerrel vette az osztályozót a Nagyatáddal szemben, így a nagykanizsai labdarúgás visszatért az NB-s szintre. Aztán 2021 októberében ült le újra a dél-zalai kispadra. Az első szezonban a 15. helyről végül a 9-re sikerült fellépnie vele csapatunknak. Aztán a 2022-2023-as kiírásban jött az első bronzérem, mindezt megspékelve azzal, hogy a Nagykanizsa szerezte az összes magyar NB-s csapat közül a legtöbb gólt, szám szerint 105-t. A 2023-2024-es szezonnak feljutási célokkal vágtunk neki, ezeket aztán télen módosítani kellett a harmadik helyre, amit végül elért a csapat.

Klubunk nagyon hálás Gombos Zsolt eddigi munkájáért és további sok sikert kíván neki. A tréner is elmondta, nagyon szeretett dél-Zalában dolgozni, csupa jó emlékkel távozik és azt kívánja, hogy sikerüljön elérni a feljutást. - tette közzé FC Nagykanizsa weboldalán. 

fcnagykanizsa.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.