Nyílt edzést tartott az Eraklin Táncklub Egyesület az árkádok alatt

facebook megosztás

A nyári zápor sem tudta elvenni a táncosok kedvét. Az eraklinosok a vasemberház árkádjai alatt mutatták meg tudásukat a családtagok, a barátok és az érdeklődők előtt. Az egészen kicsik és a nagyobb versenyzők is bemutatták, mit jelent a tánc szenvedélye a nyílt edzésként meghirdetett programon.

A nyílt edzés, illetve bemutató a covid-időszakig nyúlik vissza, mondta el Lekszikov Csaba az Eraklin elnöke. A csoport vezetője elmondta, akkor nem lehetett sem próbát, sem rendezvényeket tartani. Jobb híján a szabad levegőn mutatták meg a táncosok, mit tanultak, mennyit fejlődtek.

eraklin

- Ennek megmaradt a hagyománya, hogy évente egyszer-egyszer kijövünk az Ady utcára, hiszen ez a mi utcánk, itt van a székhelyünk. Ez egy jó kis szabadtéri edzés, ahol betekinthetnek a nálunk folyó munkába az érdeklődők, hogy miből is, kikből is lesznek a kanizsai versenyzők – árulta el Lekszikov Csaba. 

Az Eraklin Táncklub Egyesületnek az érdeklődők számát tekintve nincs problémája az utánpótlással, ezt Lekszikov Csaba is megerősítette.

- Igen, hála Istennek nagyon sokan vannak, és jönnek, még a mai eső ellenére is nagyon sok új arcot láttam. És nem csak a gyerekek, apukák, anyukák is beszálltak táncolni, láttam – mondta el az Eraklin Táncklub Egyesület elnöke. 

eraklin

A táncosok megmutatták, az érdeklődők pedig elsajátíthatták a standard és a latin táncok alapjait, - melyeket a táncklub tagjai nagy lelkesedéssel közvetítettek.

Itt azért joggal kérdezheti meg az olvasó, hogy hol vannak a rendezvényen vidáman táncikáló fiatalok, idősek?

V.A.

(Képek: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.