Késelés lett az affér vége

facebook megosztás

A Zalaegerszegi Járásbíróság 2024. június 13-án tartott előkészítő ülésén hozott jogerős ítéletet annak a nőnek az ügyében, aki miután szexuális szolgáltatást nyújtott a sértettnek, megpróbálta ellopni a pénztárcáját.

A sértett férfi autóval utazott, amikor Söjtör közelében észrevette az út szélén „stoppoló” vádlottat, akitől megkérdezte, hova szeretne menni. A nő azonban nem utazni szeretett volna, hanem szexuális szolgáltatást ajánlott a sértettnek. Miután megegyeztek a tarifában, a vádlott beszállt a gépkocsiba és a főútról letérve egy elhagyatott területre vezette a férfit, aki itt kifizetett 6.000 forintot, majd a pénztárcáját a bal első ajtó tároló rekeszébe tette. A szexuális aktus közben a sértett észrevette, hogy a nő kivette a pénztárcát a tárolóból, ezért azt a hátsó ülésre helyezte, hogy a vádlott ott ne érje el. Miközben a férfi az autó jobb oldalánál felöltözött, és a gépkocsit megkerülve a bal első üléshez ment, hogy beszálljon, a vádlott a sértett pénztárcáját a benne lévő 200 euróval és 65.000 forinttal, valamint az iratokkal együtt kivette a hátsó ülésről és el akart futni vele. A férfi utána indult, elkapta, majd dulakodtak, amely során sikerült visszaszereznie a pénztárcáját. A sértett ezután beült az autóba és el akart indulni, a nő azonban a még nyitott ajtóhoz ment, megpróbálta kivenni a slusszkulcsot, valamint a bal első ajtó tároló rekeszéből magához vett egy kést, amellyel kétszer megszúrta a férfi combját. A sértett ellökte a vádlottat, majd elindult, a nő azonban egy nagyobb kővel még betörte a hátsó szélvédőt. A férfi a történtek után Zalaegerszegre vezetett, majd segítséget kért egy rendőrjárőrtől. Gépkocsijában 45.400 forint kár keletkezett, szúrt sérülései pedig 8 napon túl gyógyulóak voltak.

A Zalaegerszegi Járásbíróság a történteket beismerő, a tárgyaláshoz való jogáról lemondó vádlottat bűnösnek találta súlyos testi sértés bűntettében és lopás bűntettének kísérletében, ezért 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.

Az ítélet jogerős. - tette közzé honlapján a Zalaegerszegi Törvényszék.

zalaegerszegitorvenyszek.birosag.hu

(Kép: m.blog.hu)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.