Ha az idő engedi, már strandolhatnak a kanizsaiak

facebook megosztás

Június 22-én nyit ki teljesen a nagykanizsai strand, a létesítményt azonban már a hónap elejétől birtokba vehették a látogatók. Karácsony Károly ügyvezető szerint a forgalom az iskolaidőszak végét követően kezd majd el növekedni az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

Forgatásunk idején is tucatnyian használták a nagykanizsai strandot, amely június 1-e óta 9 és 18 óra között várja a kikapcsolódni vágyókat. Karácsony Károly a strandot üzemeltető kft. ügyvezetője elmondta, a forgalmat nagyban befolyásolta, hogy néhány nap nem volt igazi strandidő városunkban, ám így is erre az időszakra jellemző, átlagos látogatói számot tudtak regisztrálni. A strandolók a június 22-i teljes nyitást követően vehetik igénybe a létesítmény valamennyi szolgáltatását.

uszoda

- Csak az uszodán keresztül lehet megközelíteni a medencéket és június 22-től fog üzemelni a strandpénztár. Ezzel egyidőben a játszóházat is beüzemeljük, ami tavaly is nagyon népszerű volt vendégeinknél, illetve a felső öltözőket, vizesblokkokat is és a strandibüfét is ekkor fogjuk megnyitni - tudtuk meg Karácsony Károlytól, a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő Kft. ügyvezetőjétől. 

K.T.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.