Gyerekek, szülők és nagyszülők horgásztak közösen a Csónakázó-tónál

facebook megosztás

Négy kanizsai egyesület közös szervezésében tartottak gyereknapi horgászversenyt vasárnap délelőtt a Csónakázó-tónál. A programon alsó és felső tagozatos diákok vehettek részt a szülők és a nagyszülők kíséretében.

Csaknem egy évtizede tartották meg az első gyereknaphoz kapcsolódó horgászversenyt, ami azóta hagyománnyá vált. Minden évben más-más egyesület vállalja a szervezést, míg idén közös munkával valósították meg a programot. Kovács Zsolt, az Egyesült Izzó Horgászegyesület elnöke elmondta, szinte minden generáció részt vett az eseményen.

– Vannak alsó tagozatosok, felső tagozatosok. Külön lesznek díjazva is az alsó és felső tagozatosok. Van olyan gyerek, akinek az apukája és az anyukája is horgászik, de van olyan, akivel csak a nagypapa jött el, úgyhogy teljesen vegyes a felhozatal – árulta el Kovács Zsolt, az Egyesült Izzó Horgászegyesület Nagykanizsa elnöke. 

horgász

A versenyen 33 gyerek vett részt, köztük Papp Nóra, aki a szüleivel együtt érkezett. Mint mondta, gyakran horgászik közösen a család.

– Nagyon jó élményekkel megyek, ha megnyerem, akkor még jobbakkal – mondta el Papp Nóra.

– Harmadik helyezett leszek – tette hozzá Papp Nóra. 

A verseny végén a gyerekeket díjazták, majd a szervezők süteménnyel, pizzával és más ételekkel is megvendégelték a résztvevőket.

T.CS.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.