Évzárók számos sportos porondon

facebook megosztás

Egy biztos, valamennyi helyszínen megadták a szezonzárók módját, s legyen bármilyen sportágról legyen szó, bármilyen szinten, ahol lábban kergetik a jó hangulatnak aligha lehettek híján résztvevők az elmúlt hétvégén.

A 2023-24-es idényt búcsúztatták tehát – a teljesség igénye nélkül - a Nagykanizsai Futsal Club NB II-ben bronzérmes futsalcsapatánál (felső képünkön), a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE vármegyei labdarúgó I. osztályú együttesénél (középső fotónkon), valamint a vármegyei futball III. liga egyik bajnokánál, a Sand SE-nél (alsó képünkön) is.

Utóbbi gárda sandi pályáján a Déli csoport bajnoki aranya mellett a mezőny gólkirályát is köszönthették Szakmeiszter János személyében, aki 52-szer köszönt be az ellenfelek hálójába. (Megtette ezt a vasárnapi utolsó forduló keretében is, amikor a – majdnem – szomszédvár Bagolával szembeni 5-2-es győztes meccsükön kétszer volt eredményes.)

Ha már a szóban forgó gárdák legjobb mesterlövészeire kitértünk, jegyezzük meg, hogy az NFC-nél a mögöttünk hagyott pontvadászat során Schuller Ferenc jutott a legtöbb gólig szám szerint 17-ig, míg a Sáska házi gólkirálya Petánovics Milán lett 16 találattal – rájuk szintén járhatott egy külön koccintás akár.

P.L.

(Fotók: facebook/NFC, Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.