Újabb sikeres versenyen van túl Danicser Anita Melinda

facebook megosztás

Aranyéremmel térhetett haza az Ajkán rendezett Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupáról Danicser Anita Melinda. A kanizsai sportoló az idei évben már számos sikert elért, és jelenleg is egy nemzetközi viadalra készül.

Az Ajkai Jégcsarnokban tartott versenyen Danicser a specialitásának számító raw-felhúzásban szerepelt a Masters 1-es kategória nehézsúlyú (+90-es súlycsoport) kategóriájában szerepelt, a 45-ös korcsoportban. Három gyakorlata során 140, 150 és 160 kg-al próbálkozott és valamennyi gyakorlata sikeres volt. A húzások olyannyira precízre sikerültek, hogy a győzelem mellé bírói dicséretet is kapott. Az erőemelő úgy érzi, a győzelemhez elegendő teljesítménynél is többre lehet később a jövőben

- Mindhárom fogás háromlámpás gyakorlattal sikerült, ez külön öröm volt számomra. Volt még bennem, éreztem, hogy a 170 kg-tól most nem voltam messze, de az őszi GPC vb-n is szeretnék majd jól teljesíteni. Egyelőre fókuszban a súlyemelés lesz, de az erőemelés is megy, a kettő kiegészíti egymást - mondta el a versenyről Danicser Anita Melinda.

A kanizsai sportoló most egy nemzetközi versenyre készül, a másik sportágában, hiszen célja, hogy indulhasson és sikert érhessen el a Norvégiában rendezett masters súlyemelő Eb-n.

KÁLOVICS Tibor

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.