Tánc Karnevál lesz a hétvégén Nagykanizsán

facebook megosztás

A táncé lesz a főszerep a hétvégén Nagykanizsán. A szervezők, az eraklinosok gőzerővel készülnek már hónapok óta a kétnapos eseményre és azt ígérik, igazi karneváli hangulat fogadja majd az érdeklődőket.

Sok éve rendezi meg a Tánc Karnevált az Eraklin Táncklub Egyesület, a cél az, hogy népszerűsítsék a műfajt. Idén is fergeteges rendezvényt ígérnek a szervezők, a táncos fellépők mellett vásár, gasztronómia és koncertek is lesznek.

- Nagy örömünkre szolgál, hogy bővült még a repertoár, hiszen egy argentin csapat jön Budapestről, akik ennek a műfajnak nagyon magas fokú képviselői. Ez mellett láthatók lesznek nálunk nem igazán ismert műfajok, mondjuk úgy, idősebbek jönnek, akik a társas tánc és a show tánc keverékével jönnek, készülnek – árulta el Lekszikov Csaba. 

tánc

Az Eraklin Táncklub Egyesület minden csapata fellép majd a színpadon, a legkisebbektől kezdve a szeniorokig és nem csupán a versenyzők, a hobbitáncosok is megmutatják magukat – árulta el Lekszikov Csaba. Mindezek mellett, a rendezvényt hirdető felvonulás idén sem marad el.

- Nem véletlenül a nevét is megváltoztattuk, hiszen a legnagyobb húzóereje és a legnagyobb eseménye a karneváli felvonulás. Szombati napon 15 órától fog indulni a felvonulás, és körülbelül olyan fél öt körül érkezünk ide a főtérre. Nyilván ez egy másfél óráig eltartó folyamat – tette hozzá a szervező. 

A karnevál miatt útlezárások és korlátozások is lesznek, amire érdemes odafigyelni a közlekedőknek. Erről honlapunkon részletesen is olvashatnak.

V.A.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.