Nevetés és sírás – Az anyaság jó és rossz oldalát is bemutatja az Anyatigrisek

facebook megosztás

Az anyaság megpróbáltatásiba, de a gyerekvállalás szép oldalába is betekintést ad az Anyatigrisek című vígjáték, amit a Liliom Produkció színészeinek előadásában láthatott a kanizsai közönség. A musicalt szerdán este mutatták be a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

A gyerekvállalás nehéz, de nagyon szép dolog. Ennek a gondolatnak a jegyében szólítja meg az Anyatigrisek című musical a fiatal szülőket, hiszen ahogy azt Kecskés Tímea énekes-színésznő hangsúlyozta, ebben a darabban a nevetés együtt jár a sírással.

– Ők az összes olyan problémán átesnek éppen vagy átestek már, amiről itt szó van. Azt nem mondtam el, hogy természetesen nagyon viccesen tálaljuk ezeket a problémákat, de a szépséget is megmutatjuk – árulte el Kecskés Tímea.

színház

A történet szerint Amynek három hét múlva születik meg az első gyereke, így babaváró bulit tart a barátnőivel, akik tapasztalt édesanyaként bevezetik a házigazdát a gyerekvállalás kevésbé hálás kérdéseibe.

– Ők hasznos tanácsokkal látják el Amyt, akinek most születik az első gyermeke, tehát ő nem tud semmit. Ezek mind olyan tanácsok, amik valóban nagyon hasznosak, de ez mind nagyon viccesen van tálalva. A nézők, ha jönnek, akkor arra számítsanak, hogy kétszer 40 percig nevetni fognak egyfolytában – tette hozzá Kecskés Tímea. 

A darab egy eredetileg angol nyelvű musical adaptációja, ami a világ számos pontján sikert aratott. Az Anyatigriseket telt ház előtt mutatták be a kanizsai publikumnak.

T.CS.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.