Félbeszakadt a hölgyek NB II-es kézimeccse, a kanizsai edző rosszul lett

facebook megosztás

Vasárnap a női kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjának „alsóházas” rájátszásbeli versenyprogramjának keretében a Tungsram SE Nagykanizsa a tabellán két ponttal előtte álló VSK Tököl csapatához látogatott.

A kézilabda meccs kiélezett küzdelmet hozott, a felek nagyot küzdöttek, s történt mindez a találkozó 18-18-as állásáig, egyben a mérkőzés 37. percéig, amikor is a jegyzőkönyv eseményeinek sora zárult. Nem ok nélkül, mivel sajnálatos módon a nagykanizsai együttes edzője, Tóth László lett rosszul a kispadnál, s azonnal a gyors és szakszerű egészségügyi ellátás vette kezdetét, miként azt a dél-zalai klub közösségi oldalán leírtak is tükrözik.

A Tungsram SE Nagykanizsa facebook-bejegyzésében az alábbiak olvashatóak: „Kedves Szurkolóink! Szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy edzőnk, Tóth László, a tegnapi mérkőzésen történt rosszullétét követően szakszerű orvosi felügyelet alatt, a körülményekhez képest jobban van! Gyógyulását segíti az a sok támogató üzenet, amit Tőletek kaptunk és ma lehetőségünk volt megosztani vele is! Köszönjük a Tököli csapat munkatársainak segítségét! Gyors felépülést kívánunk Lacinak, mielőbb várjuk vissza!”

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.