Országos versenyre készültek a horgászok a Csónakázó-tónál

facebook megosztás

A Feeder Kupának ad otthon idén tavasszal a Csónakázó-tó, amire több mint 40-en regisztráltak. Ennek kapcsán a hétvégén az ország számos pontjáról érkeztek horgászok a kanizsai felkészülésre.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy mi rendezhetjük meg a tavaszi Feeder Kupát – árulta el Sárkány Marcell, az Olajipari Horgászegyesület elnöke, amire összesen 44-en jelentkeztek. Mint mondta, a szombati nap fő célhala a ponty és a dévérkeszeg volt.

– Gyakorlatilag március elején meghirdettük ezt a versenyt. Fontos mérföldkő ez nekünk, mivel idén kettő olyan versenyünk is lesz, amely országos szintű selejtezőversenyünk is lesz, amely országos szintű selejtezőversenyünk – fogalmazott Sárkány Marcell, az Olajipari Horgászegyesület elnöke. 

horgászat

A program a freestyle feeder horgászatról szólt, így method technikával és hosszú előkével is horgászhattak a versenyzők. Az időjárás ugyan nem kedvezett a felkészülésnek, de ez sem szegte kedvét a résztvevőknek.

– Mindenképpen jobbra számítottunk annál, mint ami most történik, de ez is tanulságos igazából – mondta el Németh Szabolcs, a Senses Feeder Csapat tagja.

Sárkány Marcell hozzátette, nemcsak a helyiek vettek részt az eseményen, hanem a környező vármegyékből és a fővárosból is többen érkeztek.

T.CS.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.