Önálló estet adott a Honvéd Kaszinó Városi Színpad

facebook megosztás

Szinopszis címmel adott önélló estet a Honvéd Kaszinó Városi Színpada péntek este. A költészet napjához kötődő eseményen különböző műfajú és hangulatú verseket és zenés produkciókat láthatott a közönség.

Az egyesület mintegy 200 tagja szinte állandóan kulturális közegben van, így számunkra mindennap a költészet napja – hangsúlyozta Micsinai Dominik, aki részt vett az előadás szerkesztésében. A Szinopszis azzal a céllal született meg, hogy mások számára is közelebb hozzák az előadóművészeteket.

- Závada Péter egyik versének a címe a Szinopszis, és azt próbáltuk meg ezzel a címmel nagyjából sugározni, hogy valamiféle bemutató, összegzést szeretnénk átadni a közönségnek abból a munkából, amit a tehetséggondozottaink végeznek. A műsort hárman állítottunk össze, Sári Zsófia és Molnár Bibi társaságában – tudtuk meg Micsinai Dominiktól, a Honvéd Kaszinó Városi Színpadának tagjától.

honvéd

A szerkesztésnél igyekeztek minél változatosabb és különféle hangulatú műveket válogatni, amiket főként egyénileg adtak elő a fiatalok. Kovács Nina már 7 éve, egyik barátnője biztatására lépett be a társulatba. Az előadáson a Diótörő és Egérkirály musical egyik dalával lépett fel.

- Ezek a dalok, versek a hónapok alatt, tehát ebben az évben, illetve szeptember óta dolgoztunk rajtuk, ezeket mutatjuk be. Ugye nekünk vannak ilyen külön tehetséggondozó óráink, és van vers és ének – mondta el Kovács Nina. 

A fiatalok egyéni produkciói után egy közös énekkel is készültek a Honvéd Kaszinó tükörtermében összegyűlt közönségnek.

SZ.F.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.