A Szepetnek is beszállt a játékba...

facebook megosztás

Alighanem a vármegyei labdarúgó első osztályban szereplő Szepetnek SE együttese is a – végső - esélyesek közé lépett elő a pontvadászatban, a csapat esetében a kohézió úgy tűnik, mind erősebb, amit Andráshidán is bizonyítottak, míg a dél-zalai klubok közül a Murakeresztúr bravúros döntetlent jegyezett a Zalaszentgrót ellen a pontvadászat legutóbbi fordulójában.

Ellentétes félidők mérkőzését hozta a Tarr Andráshida SC – Szepetnek SE bajnoki, miként azt a szepetneki tréner Németh István kiemelte /s aki az első képünkön szereplő Orsós Rolandot (17) már a 31. percben le kellett, hogy cserélje/, az első félidőbeli csapatát szíve szerint teljesen kicserélte volna, a második felvonásban ugyanakkor a teljes legénységre azt mondta: remek teljesítményt nyújtottak a srácok. A lényeg az, hogy az ASC 2-0-s vezetése után a meccset a vendégek megfordították és ezzel a győzelemmel a Szepi a táblázat második helyén áll. A Zalakomár ESE-Zalakaros tavaszi ébredése otthoni fellépései alkalmával folytatódott, mivel legutóbb az Andráshida TE legénységét győzték le. Lehet, hogy a Murakeresztúr (második fotónk a bizonyság arra, hogy remekül tudják fedezni a labdát) sereghajtó, ugyanakkor az addigi második Zalaszentgróttal szemben mikor is egyenlített volna a 19. forduló meglepetését hozó meccsén, mint a 91. percben...

A bajnoki címvédő Semjénháza megragadni látszik a középmezőnyben, a - tavalyi idény meccsének számító – Csesztreg elleni összecsapásuk Tamás Tamás edző – listavezető - legénységének 2-0-s győzelmét hozta, míg a Kiskanizsa félidőt nyert Gyenesdiáson, a győzelmet azonban a Balaton-partiak szerezték meg.

Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 19. forduló:

Tarr Andráshida SC (8.) - Szepetnek SE (2.) 2-3 (2-0)

G.: Czotter (6.), Németh R. (17.), illetve Nagy T. (57.), Millei B. (65.), Fadgyas (80.)

Zalakomár ESE-Zalakomár (9.) - Magnetic Andráshida TE (12.) 3-0)

G.: Horváth J. (14. - 11-esből), Takács Dávid Z. (45.), Horváth K. (67.)

Kinizsi SK Gyenesdiás (10.) - Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (11.) 3-1 (3-0)

G.: Székács (7.), Sipőcz (19.), Orbán B. (42.), illetve Mismás (66.)

Semjénháza SE (7.) - Csesztregi KSE (1.) 0-2 (0-2)

G.: Szabó Ba. (4.), Kiss B. (36.)

Deák-Gizmó Murakeresztúr SE (14.) - Zalaszentgróti VFC (3.) 1-1 (0-0)

G.: Dezső (91.), illetve Ferenczi (78.)

Felsorolásunk első és utolsó bajnokijának egy-egy részvevője ráadásul szerdán rögtön egymás ellen is mérkőzhet, ezúttal a Zala Vármegyei Kupa 6. köre lesz úgymond a színtér, s a Zalaszentgróti VFC fogadja a Szepetnek SE-t egy igazi hétközi csemege keretében – 17 órától Szentgróton. A csapatok a legjobb nyolc között járnak, így lassan élesedhet a Mol Magyar Kupa főtáblájának lehetősége. Mindkét gárda eltökélt ezzel kapcsolatban, hiszen mindkettő mutatta fel már bőségesen a főtáblás szerepléseit, ráadásul lényegében a Szepetnek az egyetlen, „megyés” együttes Dél-Zalából a sorozatban.

P.L.

(Fotók: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.