A vármegyei foci tavaszi idénye is rajtol Dél-Zalában

facebook megosztás

Az előttünk álló hétvégén az NB-s bajnokságokat követően immár a vármegyei bajnoki pontvadászatokban is pattog a labda Zalában, „futball-térségünk" számos együttese érdekelt mindebben, meg persze minden szinten.

A zalai első osztályban szereplő csapatoknál a téli hónapok során nem volt kimondottan nagy játékos-mozgás, ami nem jelenti azt, hogy az elkövetkezendő hetek, hónapok során ne láthatnánk érdekes, változatos labdarúgó-mérkőzéseket. Március 9-én, szombaton 14 órától rögtön az egymástól nem túl távoli székhelyű Kiskanizsai Sáskák SE (12.) a szövetségi honlapon immár Zalakomár ESE-Zalakaros (10.) névvel szereplő komáriakat fogadja, de a versenyprogram szeszélye folytán a mintegy hat kilométerrel dél-nyugatabbra fekvő szepetneki Harmat János Sporttelep is ugyanakkor várja a nézőket a Szepetnek SE (4.) – Hévíz SK (5.) találkozóval. A Murakeresztúr (14.) a Lenti TE (11.), míg a Semjénháza SE (7.) a Gyenesdiás (9.) vendége lesz a játéknapon.

A téli szezon játékos-mozgása a dél-zalai I. ligás együtteseknél:

Szepetnek SE:

Érkezett: -

Távozott: Pál Flórián (Csurgó)

Edző: Németh István.

Zalakomár ESE:

Érkezett: -

Távozott: -

Játékos-edző: Horváth Zsolt.

Murakeresztúr SE:

Érkezett: Török Márió (Becsehely)

Távozott: Molnár Károly (Belezna), Németh Dávid (Kiskanizsa), Szilveszter Sándor (abbahagyta)

Edző: Visnovics László.

Semjénháza SE:

Érkezett: Kretz Bálint (SV Bernstein, Ausztria), Pál Béla (Tác-Csősz Gorsium SE)

Távozott: Szőke Ádám (ATSV Puchberg, Ausztria)

Játékos-edző: Kovács György.

Kiskanizsai Sáskák SE:

Érkezett: Németh Dávid (Murakeresztúr)

Távozott: -

Játékos-edző: Rácz Szabolcs.

A második vonalban a 11. helyen álló Miklósfa SE szombaton (képünkön éppen egy támadást vezetve) az ötödik Zalaszentmihály SE (14 óra) vendége lesz, a negyedik Znet Telekom Becsehely SE ugyanakkor vasárnap (14) a Cserszegtomaji SK-t (8.) fogadja.

A vármegyei harmadik vonal Déli csoportjában is útjára indul a labda, a hét párosításból kettőt rendeznek szombaton, ötöt pedig vasárnap.

P.L.

(Borítókép és fotó: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.