Miklósfán folytatódott a szerelmesek kalandtúrája

facebook megosztás

A Miklósfai Parkerdőben rendezték meg a Szerelmes Kalandtúra hétvégi állomását. Az eseményen mintegy két tucat pár vett részt.

Az idei kalandtúra múlt hétfőn indult, azóta a párok már több próbát is teljesíthettek. A Miklósfa melletti erdőben egy közös túrára invitálták a résztvevőket, a 2 km-es séta során különböző feladatokat kellett megoldaniuk a szerelmeseknek, egymás segítségével. Fűr Tamás segédszervező kiemelte, a programsorozat még az elején jár, így áprilisig folyamatosan várják az érdeklődőket.

- Több helyszínen készülnek majd a szervezők a pároknak játékos feladatokkal, kézműveskedéssel. Lesznek előadások is, de voltak is már, amíg tart a házasság hete. Lesz szerelmespárok megáldása is vasárnapi miséken, több templomban a környéken. Lesz lehetősége a pároknak étterembe, cukrászdába menni – mondta el Fűr Tamás, a Szerelmes Kalandtúra segédszervezője.

szerelmes

Az erdei séta mellett több új elemet is tartalmaz az idei szerelmes kalandtúra, például páros véradásra is invitálják a párokat. A szervezők igyekeztek a korábban népszerű állomásokat megtartani, ám kicsit új köntösben bemutatni. Az érdeklődés egyelőre felülmúlja az előzőévit.

- Egyelőre közös program a nyitórendezvény volt és egy tegnap esti előadás a könyvtárban. Mind a két alkalmon jóval többen jelentek meg, mint ahogyan azt a korábbi években tapasztaltuk. Több széket is kellett behoznunk a terembe, úgyhogy nagyon örülünk a nagy érdeklődésnek - tudtuk meg Fűrné Kinsztler Anitától, a Szerelmes Kalandtúra segédszervezőjétől. 

Az idei szerelmes kalandtúra során még egy erdei eseményre várják a résztvevőket, azt március 23-án rendezik Miklósfán.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.