Az egyik kulcsmeccsük következik

facebook megosztás

A sakk Szuperliga küzdelmei folytatódnak az előttünk álló hétvégén vasárnap, melynek keretében a listavezető, egyben címvédő Tuxera Aquaprofit NSK a második helyen álló Sentimento Ajka BSK együtteséhez látogat.

A kanizsaiak több mint két hónapja a Tapolcát 10:0-ra győzték le, míg az Ajka az ASE Paks otthonában szenvedett vereséget, ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az ajkaiak igencsak komolyan erősítettek a bajnokság előtt és hazai környezetben minden bizonnyal a legjobb felállásukban igyekeznek asztalhoz ülni. A dél-zalaiak mindenesetre a tabellán biztosan vezetnek előttük három fordulót követően.

- Nagyon komoly mérkőzés vár ránk vasárnap idegenben – fogalmazott Nádasi Tamás, a nagykanizsai egyesület elnöke. - Jó lenne akár kis különbséggel is nyerni, s ez egyben azt is jelentené, hogy veretlenségi sorozatunk folytatódik. Lehet, hogy komoly előnyünk van, de biztosan kiélezett meccs lesz, akár számos ki-ki partival. Igazi rangadó következik tehát, bár az is igaz, hogy még a szezonból sok van hátra, ez még csak a negyedik forduló lesz. Az ajkai találkozónkat követően pedig szintén lényeges erőpróba előtt állunk két hét múlva, hiszen a Haladás VSE-t fogadjuk majd. Megoldandó feladat áll tehát még jócskán előttünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.