A körülményekhez képest nem is tragikus

facebook megosztás

Amennyien hiányoztak a keretéből, ahhoz képest még helyt is állt az FC Nagykanizsa női együttese az NB II Nyugati csoportjának legutóbbi fordulójában.

Airnergy FC (7.) – FC Nagykanizsa (6.) 3-1 (1-0)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 11. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Tóth K. G.: Király (38.), Bakos (63.), Pavlik (73.), illetve Szollár (77.)

FCN: Szabó Zs. - Balassa D., Molnár II R., Pintér D., Nagy Fáró, Szollár, Farkas Cs., Kápics (Vékási, 46.), Németh P., Sóstai, Gergelics. Edző: Benedek József.

Már az meghatározta a Kanizsa találkozóját alighanem, hogy lényegében cserelehetősége nem is volt az edzőnek. Mint azt Benedek József beszámolójából megtudtuk, ha teljes a keret, nyerhették volna a fővárosi meccset, de az alaphelyzet már azzal indult, hogy a kapuba is mezőjátékosnak, jelesül Szabó Zsuzsannának kellett beállnia. A kanizsaiak így is megpróbáltak mindent (s nem csupán védekeztek, mint ahogy képünkön sötét mezben az látható), Szollár Bernadett szép gólt is szerzett, de mindez már csak a szépítést jelentette a meccs hajrájához közeledve, a Kanizsa pedig továbbra is hatodik a tabellán.

- Úgymond egyenlő helyzetben talán másképp is alakulhatott volna a találkozó, de a foghíjas kiállásunk a mérkőzésre igencsak megbélyegezte kiinduló lehetőségeinket – foglalta össze érzéseit Benedek József, az FCN edzője.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.