Szeptember utolsó napján újra Szepetnek - Sáska

facebook megosztás

A múlt hétvégi fordulóban a Szepetnek SE, valamint a Kiskanizsai Sáskák SE is győzelemmel hangolt a vármegyei labdarúgó első osztály szeptember 30-án, szombaton 16 órától sorra kerülő Szepi – Sáska szomszédvári rangadójára a Harmat János Sporttelepen.

A Szepetnek futballcsapata a 7. fordulóban Gyenesdiáson aratott 7-1-es győzelmet /góljaikat Dömötör Csaba (3), Nagy Tamás (2), Nagy Tamás és Millei Bálint jegyezték/, míg a Kiskanizsa a Lenti TE otthonában győzött 2-1-re (kiskanizsai gólok: Heiszter Bálint, Petánovics Milán).


Legutóbb április 15-én rendeztek Szepetnek - Kiskanizsa bajnokit, akkor a hazaiak (fehér mezben) győztek 3-1-re, s minden bizonnyal szombaton is nagy versenyfutás várható a labdákért

Fotó: Polgár László

A két együttes közül a szombati házigazda Szepetnek a negyedik, míg a Sáskák SE a tizedik helyen áll, a két legénység között ugyanakkor mindössze három pont különbség mutatkozik. E találkozó időpontjában rendezik szeptember 30-án a Flexibil-Top Zalakomár ESE – Lenti TE meccset is „futball-körzetünkben”, a Semjénháza SE ugyanakkor a Hévíz SK-hoz, míg a Deák-Gizmó Murakeresztúr SE a Csesztregi KSE-hez látogat (kezdési időpont 16 óra).

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.