Fordulatos meccs, kiállítás, büntető, egyenlítés a 96. percben...

facebook megosztás

A zalai futball ünnepe volt a szerda késő délutáni Semjénháza SE – Csesztregi KSE rangadó, mely akár a vármegye bajnoki címéről is döntethetett. Aligha véletlen, hogy a kezdés előtt hirtelen megnövekedett a „népsűrűség” a semjénházai pálya környékén, illetve a lelátók sorai között, a publikum pedig 2-2-es döntetlent láthatott.


Szívet melengető látványt nyújthatott minden sportszerető embernek a Semjénháza SE pályája már a futballmérkőzés kezdete előtt

A számolgatás ahogy a mérkőzés előtt és közben, úgy azt követően is tarthat tovább, összességében a lényegét lássuk a történéseknek az alábbiakban: a vendégek első félidőben megszerezett vezetését a Semjénháza relatíve gyorsan ki tudta egyenlíteni.


A találkozó 17. percében egyenlített a Semjénháza SE (fehér szerelésben) legénysége

Az 1-1-es félidőt követően érezhető volt, a Csesztreg inkább kiegyezne a döntetlennel, s erre a szemszögükből még nagyobb esély kínálkozott akkor, amikor a Semjénháza SE együttese kiállítás miatt tíz emberre fogyatkozott. A vendéglátók azonban annak a tézisét erősítették melyet egy ilyen helyzet még jobban összekovácsol, s büntetőből meg is szerezték a vezetést.

A 96. percben pedig a Csesztregi KSE (zöld mezben) tudott egyenlíteni

Az lényegében már akkor biztosra vehető volt, hogy jócskán lesz hosszabbítás a második játékrész végén, s annak is legutolsó pillanataiban egy szögletet követő fejesből egyenlített is a Csesztreg, mellyel kialakult a 2-2-es végeredmény. A két együttes nagyot küzdött, a tabella pedig úgy fest, hogy mindkét gárda 62-62 ponttal, 20-20 megszerzett győzelemmel áll, a Csesztreg +57-es, míg a Semjénháza +43-as gólkülönbséggel rendelkezik... A szezon záró körében, szombaton a csesztregiek a harmadik helyezett Zalaszentgróti VFC-hez látogatnak, a semjénházaiak az ötödik Zalalövői TK-t fogadják – mindkét mérkőzés 17 órakor kezdődik.


Óriási volt az öröm a második csesztregi gólt követően...

Fotók: Polgár László

Zalai I. osztályú labdarúgó-bajnokság, halasztott mérkőzés a 24. fordulóból:

Semjénháza SE (2.) - Csesztreg KSE (1.) 2-2 (1-1)

Semjénháza, 1150 néző. Vezette: Major (Mózsa, Kaj B.). G.: Szalai D. (17.), Pápai M. (78. - 11-esből), illetve Biharvári R. (13.), Magai R. (96.)

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.