Javítási lehetőség előtt a kanizsai labdarúgók

facebook megosztás

A Kelen SC-vel mérkőzik az NB III. Nyugati csoportjának 26. fordulójában az FC Nagykanizsa. Gombos Zsolt csapata a legutóbbi két mérkőzését elvesztette, de így is esélyesként várhatja a hazai pályán lejátszott összecsapást.

Három győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a dél-zalai csapat, azonban a legutóbbi két rangadón a III. Kerület és a Puskás Akadémia II is jobbnak bizonyult Kovács Györgyéknél, akik így is tartják dobogós helyüket. Bár a Kelen SC jelenleg csak a 16. a tabellán, és szeptemberben 2-0-s kanizsai győzelem született Kószás és Lőrincz góljával, az ellenfél mégis bizonyította, hogy esélyesebb csapatokkal is fel tudja venni a versenyt. Gombos Zsolt, a kanizsaiak vezetőedzője szerint létfontosságú, hogy visszataláljanak a győztes útra és az őszhöz hasonlóan felülmúlják ellenfelüket.

– Egy jó mérkőzést játszottunk, emlékszem erre a mérkőzésre, arra is, hogy a pálya minősége nem volt olyan jó, hiszen a Szabadkikötő pályán játszottunk. De nagyon fegyelmezett volt a csapat és megérdemelten nyertünk. Most nagyon szükségünk van a győzelemre, egy hullámvölgyben vagyunk, kétszer egymás után kikaptunk. Nem emlékszem rá, hogy mikor volt ilyen utoljára, úgyhogy mindenképp szeretnénk nyerni – mondta el Gombos Zsolt, az FC Nagykanizsa vezetőedzője.

A Puskás II ellen kiállított Szanyi Krisztián, valamint az ötödik sárga lapját begyűjtő Szabó Patrik játékára nem számíthat a tréner, Kondor Kristóf viszont adott esetben visszatérhet a kezdőcsapatba. A klub második legeredményesebb játékosa ugyan már kétszer is betalált tavasszal, sérüléssel küzdött, így általában csereként lépett pályára. A támadó úgy véli, hogy jól ment neki a játék eddig, de a továbbiakban még magasabb szinten szeretné segíteni a csapatot.

– Egyéni szempontból úgy gondolom, hogy mondhatni, hogy egy jobb félszezon után vagyok, de sosem vagyok magammal megelégedve, úgyhogy ebből még ki szeretnék hozni többet – hangsúlyozta Kondor Kristóf, az FC Nagykanizsa játékosa.

Az FC Nagykanizsa-Kelen SC bajnoki mérkőzés vasárnap 14 órakor kezdődik az Olajbányász Stadionban. A találkozót élőben közvetítjük Youtube-csatornánkon.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.