Nagy az érdeklődés a szilveszteri programok iránt

facebook megosztás

Az elmúlt években a covid a szilveszteri programok megrendezését korlátozta, idén azonban nagy érdeklődés övezi a szállodai és vendéglátós szolgáltatók szilveszteri programjainak kínálatát. Az árakat tekintve 15 és 25 ezer forint között mozog egy szilveszteri party vacsorával a nagykanizsai vendéglátóhelyeken. Aki viszont pénztárcabarát megoldásra törekszik, több ingyenes rendezvény közül válogathat december 31-én városunkban.

A szilveszteri menü elmaradhatatlan étele a szerencsehozó malac és a virsli. Az idei évben a sertéshúst jóval magasabb áron szerezhetik be a vásárlók az előző évekhez képest. Bevásárlóroham a karácsony utáni napokra várható. A háztartásoknak a menüsor összeállítása idén 30 százalékkal kerülhet többe, mint tavaly a stábunk által megkérdezett hentesbolt üzletvezetője szerint.

– A malac, mind olyan megmarad szilveszteri kajának, merthogy szerencséje legyen az embernek muszáj meghúznia a malac farkát, a virslivel és debrecenivel az a helyzet, hogy átalakul a világ, ma már nem virslit nem debrecenit eszünk, természetesen most is visznek nosztalgiából, elmúlt az a világ, amikor az ócska minőségűt virslit és debrecenit vitték, ma már a drágább, minőségibb termékeket keresik a vásárlók – mondta el Kozári Géza, a Belvárosi Hentesüzlet vezetője.

A 2022-es év búcsúztatását a Mendan Hotelben idén is különleges programokkal színesítik. Az érdeklődés mértéke miatt telt ház lesz december 31-én a szállodában. Az esten fellép Szulák Andrea, a szálloda zenekara pedig hajnalig szórakoztatja majd a táncolni vágyókat.

– A Mendan nagyon erős programban december 24től január 2-ig sőt még január első hete végén is lesz komolyabb programunk, az év vége a szórakozás jegyében telik, konkrétanan a szilveszteren nálunk klasszikusan az Irigy Hónalj Mirigy, van egy kiváló zenekarunk, a szilveszteri egy megerősített fölállás lesz, az egész nap úgy zajlik, egy csomó minden történik a gyerekeknek – nyilatkozta Czimondor Nándor, a Mendan Magic Spa Zalakaros  igazgatója.

Az árakat tekintve 15 és 25 ezer forint között mozog egy szilveszteri party vacsorával a nagykanizsai vendéglátóhelyeken.

K.Vi.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.