Még a lomtalanítás előtt megszabadulhat kiszolgált bútoraitól

facebook megosztás

Kedvezményes lehetőséget biztosít a Pannonia Cégcsoport az éves lomtalanítási akció előtt a nagyobb mennyiségű lommal rendelkezők számára. A kezdeményezés célja, hogy a felgyülemlett hulladékot törvényes módon adják le.

Az akció februárban érvényes, és gyakorlatilag egyben egy felhívás is a közelgő lomtalanításra. A már megszokott, éves akció részekén ingyenesen csak háztartási mennyiséget, tehát 3 köbmétert szállítanak el, így akinek több hulladéka van, gondoskodhat időben arról, hogy a többlettől megszabaduljon – hangsúlyozta Császár András, a Netta-Pannónia Kft. logisztikai vezetője.

– A listaárból 10 százalék kedvezményt adunk a lomhulladékos konténerből, illetve ugyanígy február hónapra hirdettünk egy olyan lehetőséget, hogy a lakosság a Vár utca 5 szám alatti udvarunkban díjmentesen behozhatja azokat a bútorokat - fabútorokat, bútorlapból készült konyhabútorokat, szekrényeket - amik nem tartalmaznak kárpitozott részt. Ezeket díjmentesen átvesszük tőlük ebben a hónapban – mondta el Császár András, a Netta-Pannonia Kft. logisztikai vezetője.

A 4 köbméterestől egészen a 10 köbméteresig lehet konténert rendelni, a kedvezmény összege nyilván a mérettől függ – tette hozzá Császár András.

Az akciót a tavalyi sikeren felbuzdulva hirdette meg a cég, ugyanis többen éltek a lehetőséggel, ennek köszönhetően a tavaszi lomtalanítás sokkal rendezettebb körülmények közt zajlott, mint korábban. Utóbbi programra már szintén készül a szolgáltató.

– A társasházak közös képviselőit már értesítettük. Az idei évben annyit változtatunk a lomtalanítás menetén, hogy időben kicsit széthúztuk, ez főleg a társasházakat érinti. Ennek az az oka, hogy kicsit környezettudatosabban, illetve a lerakó élettartamát meghosszabbítandó kezdtünk el gondolkodni. elég égető problémával állunk szemben, hiszen hamarosan be fog telni a lerakó, így a lomhulladékot meg fogjuk válogatni – tette hozzá Császár András.

Az akciók részleteiről a lakosság értesítést kap a szórólapokon, de a cég netes felületein és telefonon is kaphatnak információt.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.