Két első és két második helyet hoztak el az Eraklin Táncklub Egyesület táncosai

facebook megosztás

Két első és két második helyet hoztak el az Eraklin Táncklub Egyesület táncosai a siklósi Szigó Kupáról. Kolumbán Elvira és Horváth Gergő a Dunántúl és Közép-Magyarország párosaival mérték össze a tudásukat a pontszerző versenyen.

Több táncverseny is várható a jövőben, a csapat mindegyikre átgondoltan és tervezetten készül. A legutóbbi versengésre a klub egyetlen párost indított.

– Egy picit az energiákat azért be kell osztani és át kell gondolni, hogy kit, mikor, milyen versenyre indítunk. Ugye most Gergő és Elvira vettek részt a versenyen és jöttek haza nagyon szép eredménnyel. Mindig van egy olyan taktikai átgondolás, hogy miért, hogyan, mikor induljunk el versenyen – nyilatkozta Lekszikov Csaba, az Eraklin Táncklub Egyesület elnöke.

Elvira és Gergő fél éve alkotnak egy táncospárt, elmondták: nagyon jól összecsiszolódtak és könnyen megy a közös munka.

Két első helyet és két másodikat hoztunk el, mi ennek nagyon örülünk, viszont sokkal többet fogunk gyakorolni és készülni, hogy a következő versenyeken még jobb helyeket érjünk el – mesélte Kolumbán Elvira, az Eraklin Táncklub Egyesület tagja.

– Ezekre az elmúlt versenyekre hihetetlenül sokat készültünk, és még többet fogunk, hogy még szebb, még jobb eredményeket érjünk el. heti három, maximum öt-hat edzésünk van, amiken minél intenzívebben, hatékonyabban és többet gyakorlunk, hogy minél szebb eredményt érjünk el – tette hozzá Horváth Gergő, az Eraklin Táncklub Egyesület tagja.

Ezen a hétvégén Székesfehérvárra, a Lászlóvill Kupára utaznak az Eraklin Táncklub Egyesület versenyzői.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.