Büntető-show a Bányász-pályán

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese folyatta győztes sorozatát, hiszen a bajnokság 31. fordulójában a Bicskei TC-t győzte le hazai környezetben Koller Zoltán gárdája.

FC Nagykanizsa – Bicskei TC 2-1 (0-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 31. forduló. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Héra. G.: Török (57. - 11-esből), Ekker (63. - 11-esből), illetve Varga Z. (39.)

Nagykanizsa: Borsi – Pál D., Papp Sz., Major, Horváth B. - Szabó P. (Béli M., 64.), Bagó Be., Szegleti – Ekker, Török (Lőrincz, 64.), Vlasics (Péntek, 77.). Vezetőedző: Koller Zoltán.


Főleg az első félidőben azért az FC Nagykanizsa kapusának, Borsi Bencének is volt dolga a Bicskei TC elleni bajnoki mérkőzésen

Fotó: PL

A Bicske együttesének kanizsai látogatásai akár két mérföldkövet is jelenthetnek a dél-zalai városban, hiszen tavaly márciusban az itteni találkozójuk után szakad félbe a bajnokság, míg a mostanit követően akár a következő nagykanizsai összecsapás – a Pápával szembeni - akár már nem is zárt kapuk mögötti lesz... Egyelőre azonban maradjunk a vasárnapinál, melyen a kezdeti hazai nyomást átvészelve már a vendégek is veszélyesen kontrázhattak, s egy ilyen után részükről - immár az első félidő hajrájához közeledve - Varga Zoltán meg is szerezte a vezetést. A második félidőben egyértelmű volt hát az FC Nagykanizsánál a cél. Bele is lendültek és Török Milán az addig kihagyott helyzetei után az 57. percben 11-esből már eredményes tudott lenni. Hat perccel később egy újabb büntető következhetett a vendéglátók számára, azt Ekker Milán szintén a jobb alsó sarokba lőtt. Ezzel máris az FCN vezetett, s a tizenegyes-show a 76. percben folytatódott, de a harmadikat Vlasics Dániel a keresztléc jobb oldalára vágta... A vendégeket talán ez már frusztrálhatta, hiszen Radó Dániel a bicskeiektől ekkor már nem volt a pályán. A hátralévő időben is kezében tartotta az irányítást Koller Zoltán csapata - egy-egy nagy helyzettel és kapufával spékelve -, s így újabb fontos három pontot könyvelhettek el Nagykanizsán.

- Újra csak gratulálni tudok a játékosoknak, hiszen egy masszív, felívelős játékot is bemutató csapat ellen értek el győzelmet – értékelt a találkozót követően Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Ha helyzeteinket berúgjuk, akár már korábban is eldönthettük volna a meccs kimenetelét, s úgy vélem, az eredménnyel és a játékkal is elégedettek lehetünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.