Szombaton nyit az uszoda

facebook megosztás

A kormány hatályos rendelkezéseinek értelmében holnaptól az intézmény beltéri részét is használhatják már a sportolni, pihenni vágyók.

– Az elmúlt időszakban rengeteg telefon, e-mail és egyéb megkeresés érkezett az uszoda vezetéséhez a nyitás időpontjával kapcsolatban, de a bizonytalan és állandóan változó törvényi szabályozás nehezítette a válaszainkat - fogalmazott Karácsony Károly, a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő ügyvezetője.

– A veszélyhelyzet elmúltával a törvényi szabályozás lehetővé tette azt, hogy a fedett medencéinket is megnyissuk, ezért 20-tól, azaz holnaptól ezt meg is tesszük. Így gyakorlatilag a teljes létesítmény üzemelni fog. A benti medencék, a strandmedencék, illetve a szaunáink is - említette Karácsony Károly. 

A kültéri medencék pár hete már fogadják a látogatókat, az időjárás azonban nem kedvez a strandolásnak. A medencék viszont nem üresek, hiszen a sportolók és a táborozó fiatalok is élnek a szabadtéri lehetőségekkel.

– Ezen a héten kedden kezdtünk el táboroztatni. Két csoportban vagyunk, a kisebbek Szabó Szilárd vezetésével készülnek, ők a délelőttöket a Rozgonyi-iskolában töltik, ilyenkor mi kezdünk a strandon a 2008-as és idősebb korosztályokkal. Reggel van két vízi edzésünk, utána ebéd, aztán a MÁV-csarnokban van szárazföldi edzésünk - tette hozzá Simonka Ferenc, a KVSE utánpótlás-vezetője.

A Kanizsa Uszoda és Strandfürdő - szombattól már teljes körű - szolgáltatásait a 2017-es árakon vehetik igénybe a vendégek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.