Lemondott az Eszteregnyei Őszirózsa Dalkör vezetéséről Bogatin Sándor

facebook megosztás

Vezetőként a hétvégi nyárzáró dalostalálkozón és gyermeknapon lépett utoljára színpadra, a jövőben koordinátorként segíti a dalárda munkáját. A szombati rendezvényen 15 csoport énekelt Eszteregnyén.

A házigazda kórus lépett először színpadra a nyár utolsó dalostalálkozóján, ahova a gyerekeket is különböző játékos programokkal várták. – Azt szeretném, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindennel berendezkedtünk, ami szerintem ehhez szükséges. Gyakorlatilag egy nagy szabadtéri vásár lett a rendezvényünk. Örülök neki, hogy nagyon sokan megjelentek - mondta Burcsi János, Eszteregnye polgármestere.


15 dalárda fogadta el az Eszteregnyei Őszirózsa Dalkör meghívását

Nehéz szívvel lépett színpadra Bogatin Sándor, mivel a dalkör vezetését – lakhelyváltás miatt – át kellett adnia. Az eszteregnyei csoportot a jövőben Pusztai Csabáné irányítja. – Körülbelül 200 fő van jelen, mi egy olyan csokorral készültünk, ami a falunkról szól leginkább, hiszen most szeretném bejelenteni, hogy lemondok az elnöki posztomról, mert elköltözünk. A kapcsolattartás miatt úgy gondoltuk, hogy egy helyi tag legyen a vezető. De természetesen maradok a csapatnál, mint koordinátor, tehát én állítom össze a műsorokat - mondta Bogatin Sándor, az Eszteregnyei Őszirózsa Dalkör hétvégén lemondott vezetője.

A dalostalálkozón a helyi kórus mellett a szepetneki, a zalakomári, a galamboki, a lovászi, illetve több nagykanizsai csoport is fellépett.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.