Ön választ, mi segítünk

facebook megosztás

Indul az idei zsetonos lájkgyűjtés – két kanizsai jó ügyet is lehet támogatni az Ön választ, mi segítünk elnevezésű akcióban. A Kanizsai Dorottya Kórház játszótérépítési és a Batthyány-gimnázium generációs sportnapi programja is bekerült az egyik szupermarket jótékonysági akciójának jelöltjei közé. Jövő hétfőtől a fizetés után kapott zsetont az áruházakban kihelyezett gyűjtőládákba lehet bedobni, ezzel támogatva az adott pályázatot. A voksolási időszak február 17-ig tart, az első helyezett 400 ezer forintot kap.

A Kanizsai Dorottya Kórház vezetői már hosszú ideje szeretnének kialakítani az intézmény területén egy speciális, fejlesztő eszközökkel is ellátott játszóteret, ami a beteg gyerekek mielőbbi gyógyulását szolgálná. A mai sajtótájékoztatón elmondták: helyi támogatóknak köszönhetően a szükséges eszközöket már megvásárolták, és a terület kijelölése is megtörtént. A szupermarket jótékonysági akciójának esetleges fődíja a játszótér építésének utolsó lépését, vagyis magát a telepítést tenné könnyebbé. – A játszótéri játékokat már megvásároltuk, most már csak telepíteni kell. De ez, hogy „csak” telepíteni kell, természetesen költségekkel jár. S további forrásokat próbálunk ehhez a célhoz rendelni. Jó alkalom erre a Tesco áruházlánc pályázata. Reméljük, hogy a Kanizsai Dorottya Kórház alapítványa nyeri meg ezt a mintegy félmillió forintos összeget, pontosan 400 ezer forintot - hangsúlyozta Dr. Brünner Szilveszter, Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója.

Az Ön választ, mi segítünk pályázat célja, hogy jótékony célú, helyi közösségi kezdeményezéseket támogasson. Legutóbb országosan 344 programra lehetett szavazni, ezek közül 168 kapott támogatást. Arra kérünk valamennyi kanizsai és keszthelyi vásárlót, hogy mindenképpen éljenek a szavazás lehetőségével. Támogassák vagy az egyesületünk Batthyány Lajos Gimnáziumban megvalósítandó generációs sportnapját, ami az Egészséges Nagykanizsát! projekt keretében fog szeptemberben megvalósulni, vagy támogassák a kórház játszóteres kezdeményezését. Segítsük azt, hogy minél hamarabb megvalósulhasson a játszótér a kórházban - említette Dr. Szabados Gyula, az EUROHÁZ 2000 Egyesület elnöke. 

A zalai jelöltekre szavazni a vásárlás után kapott zsetonokkal lehet jövő hétfőtől február 17-éig, az áruházlánc nagykanizsai és keszthelyi bevásárlóközpontjában. A fődíj 400 ezer forint, a második 200, a harmadik helyezett kezdeményezés pedig 100 ezer forintot kap.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.