Harmadik mérkőzés dönt

facebook megosztás

UVSE – Kanizsa VSE 15-12 (2-5, 5-2, 5-3, 3-2)

Vízilabda OB I-es osztályozó, első mérkőzés. Budapest, Hajós-uszoda, 100 néző. Vezette: Mucskai, Kovács Cs. Tamás.

Kanizsa: Pelle – Salamon 3, Bicskei 2, Dobay G. 3, Balli, Kaszper G., Kéri 1. Csere: Vadovics, Dobay P., Szilvasán 2, Mocsári, Horváth B. 1, Páncsics, Szilágyi. Edző: Ludányi Kadosa.



A Kanizsa VSE (fehér sapkában) hazai környezetben hozta találkozóját a vízilabda OB I osztályozóján

Fotó: Gergely Szilárd

Az osztályozó első mérkőzésének első negyedében a kanizsaiak valósággal begyújtották a rakétákat, az OB I 15. helyezett együttese csak a második negyedben tudta rendezni sorait, igaz, azt követően gyakorlatilag kezdődött minden a kezdési kiindulástól. A harmadik és negyedik felvonást ugyan behúzta a vendéglátó legénység, de nagy különbség nem mutatkozott a két alakulat között. Így következhetett a másnapi, nagykanizsai visszavágót.

 

Kanizsa VSE – UVSE 12-10 (2-3, 2-2, 4-3, 1-1, 3-1)

Vízilabda OB I-es osztályozó, második mérkőzés. Nagykanizsa, 200 néző. Vezette: Marnitz, Rubos.

Kanizsa: Pelle – Salamon 4, Bicskei 3, Dobay G. 3, Balli 1, Kaszper, Kéri. Csere: Vadovics, Dobay P., Szilvasán, Mocsári, Páncsics, Szilágyi 1. Edző: Ludányi Kadosa.

Remek hangulatban, szépszámú közönség előtt kezdtek a csapatok, ezért még az uszodán kívül is jól lehetett érzékelni, mikor is dob gólt a hazai együttes. Kiélezett csatározás folyt a medencében, s inkább az UVSE rutinja látszott dönteni, a hazaiak azonban azonban nem hagyták magukat, szívós és kemény játékukkal még a vezetést is átvették. A fővárosiak ugyan végig a nyomukban maradt, sőt a vezetést is visszavette, az utolsó játékrészben azonban Pelle Balázs nagyokat fogott, majd csapata kiharcolta az egyenlítést a négyszer nyolc perc végén. Következhettek az ötméteresek, melyekkel győzött a Kanizsa VSE, így harmadik meccs dönt az OB I-es tagságról, melyet június 24-én Budapesten rendeznek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.