„Koncertbemutató” koncert a Seedbackkel

facebook megosztás

„Koncertbemutató” koncertet tartott tegnap este a Seedback. A kanizsai zenekar most először lépett fel nagyobb közönség előtt. A tagok a saját szerzemények mellett feldolgozásokat is játszottak.

Rock, metal, punk, pop, new wave és electro – ezekből a stílusokból merít a Seedback. A kanizsai együttes sokszínűségét jelzi, hogy szombat este még Michael Jacksontól és a Korntól is játszott feldolgozásokat, a hangsúly azonban természetesen a saját dalokon volt. – Nekem a Roundabout az egyik személyes kedvencem, már csak azért is, mert ez a zenekar közös szerzeménye: az egyik próbánkon, egy közös jammelés alkalmával született meg. Én nagyon szeretem, mert jók benne a harmóniák, és a mondanivalója is nagyon jó – fogalmazott a Seedback egyik gitárosa, Fazekas Sándor.

A szombat esti bemutatkozó koncerttel a fiúk az első nagy fellépésükre hangoltak. – A város napjára készülünk egy jó nagy és hangos fellépéssel, ennek a programját próbáljuk itt most el. Azért neveztük el „koncertbemutató” koncertnek, mert ez gyakorlatilag egy nyilvános próba. A barátainkat és az ismerőseinket hívtuk meg azért, hogy hallgassanak, nézzenek meg minket, és mondják el a véleményüket: mi az, ami jó, mi az, amin változtatni kellene. Tehát ezt akarjuk felmérni, mert innentől kezdve még lesz egy hónapunk arra, hogy változtassunk valamin, ha nagyon muszáj – mondta el Varga Ferenc, a zenekar vezetője.

A Seedback a városnapi rendezvénysorozat első napján, április 27-én debütál a nagyközönség előtt. A csapat első videoklipje tavaly novemberben jelent meg, amely legújabb dalukkal, a Roundabouttal együtt már elérhető a legnagyobb videómegosztó portálon.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.