Elindult a tavaszi Kismama Klub

facebook megosztás

Ezúttal is hat előadásra várják az érintetteket. Kismamák és leendő apukák töltötték meg a református egyházközség különtermét. Az érdeklődők a szülővé válásra készülhetnek fel a klubban.  - Évente két alkalommal szervezzük meg a Kismama Klubot. Úgy, ahogy az elmúlt években, hat alkalomról fog szólni az idei is. Fontosnak tartjuk a kismamák testi-lelki felkészítését az anyaságra, a szülésre és a szoptatásra – mondta el Kling Szilvia védőnő.

A kismamák többsége ma már az internet segítségével próbál tájékozódni és felkészülni. Mindenkinek vannak elképzelései, elvei, de ilyenkor még a kérdés is rengeteg. - Semmiben sem vagyok biztos, első babák, úgyhogy minden újdonság – mondta Petőné Rákos Zsuzsanna.

A klub népszerűsége annak is köszönhető, hogy a programokon szakembereket hallhatnak és kérdezhetnek a résztvevők. - Természetes folyamatként kell kezelni a terhességet, megfelelően fel kell rá készülni, megfelelő életmódot kell folytatni, és akkor sokkal könnyebben fog menni ez a dolog – fogalmazott Orosházi Attila a Kanizsai Dorottya Kórház osztályvezető főorvosa. Az ingyenes programokon szó lesz a szülői szerepvállalásról, a gyermeknevelésről, a lelki változásokról, az elsősegélynyújtásról, a táplálkozásról és a családtámogatásról is. 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.