Az önkormányzat idén is segít

facebook megosztás

Január 19-ig nyújthatják be pályázataikat a nyugdíjasok illetve a fogyatékkal élők az Erzsébet program keretében üdülésre.

Az önkormányzat idén is segítséget nyújt a pályázatok kitöltésében és a további adminisztrációban is – a Polgármesteri Hivatal munkatársait az alagsori ügyfélfogadóban lehet keresni, emellett a Tourinform Iroda is az illetékesek rendelkezésére áll. Az üdülés 5000 Ft önrészt kíván, elő- és utószezonra vonatkozik.

-  Az önkormányzat és az Idősügyi Tanács ahogy az elmúlt években, úgy az idén is az Erzsébet programban a nyugdíjasok és a nagycsaládosok, a fogyatékkal élők partnere lesz. Továbbra is biztosítjuk a segítséget a pályázatok benyújtásához. Januárban három pályázói kör számára nyílik meg a lehetőség. Már zajlik az öregségi nyugdíjasok és a fogyatékkal élők pályázati benyújtása – legkésőbb január 19-ig, amennyiben a források el nem fogynak addig. Január 15-től pedig a nagycsaládosok számára nyílik meg a pályázat, annak érdekében, hogy április-májustól igénybe tudják venni a szállási lehetőségeket – mondta el Dr. Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.