Heti horoszkóp: (2023. szep. 18. - 2023. szep. 24.)

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Ha a napjait nem tudja kellő nyugalommal lezárni, akkor ideje kitalálnia valamit ellene. Ha az internetezést megunta, a stresszkezelésre alakítson ki egy új elfoglaltságot magának.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Ha egy jó tündér azt parancsolná önnek, hogy ne foglalkozzon semmivel, csak a boldogságkeresés legyen a legfőbb teendője, vajon mit válaszolna neki? Fogadja meg a tanácsát mindenképpen.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Ön is tisztában van vele, hogy a megszokottnál több időt tölt el azzal az ismerősével, aki ezt nem érdemli meg. Ha nem akar újból csalódni, gondolja meg, kivel áll szóba.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Engedjen teret az álmainak, a vágyainak, és ne mondjon le semmiről sem. Higgyen önmagában, és előbb-utóbb megérkezik a változás, ami szebbé teszi az életét.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Hallgasson a megérzéseire, és semmiképpen se adja át a döntéseinek a felelősségét senkinek. Legyen határozottabb, és ragaszkodjon a véleményéhez.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
A párja szerint egész nap mások problémájával foglalkozik ahelyett, hogy több figyelmet fordítana őrá. Egy meghitt esti programmal, kellemes vacsorával sürgősen hidalja át a gondokat.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
A spiritualitás fontos szerepet játszhat ezekben a napokban az életében. Olyan személytől is kellemes bókokat kaphat, akivel alig ejtettek szót egymással.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ha diplomatikusan közeledik egy téma megvitatásához sikeresen tudja kezelni a kialakult helyzetet. Különösen akkor, ha a rokonai között zajlik a nézeteltérés.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Ha kirakatnézegetéssel nem tudja megnyugtatni magát, akkor vásárolja meg magának azt a ruhát, ami elnyerte a tetszését. Most ne törődjön azzal, hogy sok pénzbe kerül.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Ne pazarolja az idejét értelmetlen vitatkozásokra, veszekedésekre. Ahhoz, hogy sikeres legyen az életben, még tapasztalatokat kell szereznie. Csak tegye azt, ami önnek a legjobb.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Úgy tűnik, a romantikus álmairól egy időre le kell mondania. Jobban figyeljen oda a környezetében történő változásokra, és próbáljon meg határvonalat kijelölni a valóság és a képzelete között.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
A pénz nem boldogít, tartja a mondás, de kellemetlen, ha nincs. Alkalmazkodjon a kihívásokhoz, és meglátja, menni fog minden, találhat magának a jelenleginél jobb állást is.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.